Επιτραπέζια παιχνίδια

Ελάτε να περάσετε μερικές ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης πίνοντας τον καφέ σας ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα της αρεσκείας σας, σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο!

jenga_1

Είσαι έτοιμος; Έχεις σταθερό χέρι; Χτίσε τον πύργο και μετακίνησε τα τουβλάκια από κάτω προς τα πάνω, αλλά πρόσεχε μην πέσει και σε πλακώσει! Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με ξύλινα τουβλάκια, κατάλληλο για όλη την παρέα!

scrabble_1

Με το Scrabble Original θα περάσεις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης με την παρέα σου! Πάρε τα γράμματα που σου αναλογούν, σκέψου καλά - πιο καλά - πολύ καλά, και δημιούργησε λέξεις με την μεγαλύτερη αξία!

taboo_1

Διασκέδασε με την παρέα σου με το ανανεωμένο Taboo. Περιέχει περισσότερες από 1.000 νέες λέξεις. Κάνε την ομάδα σου να μαντέψει τη σωστή λέξη. Πρόσεξε όμως να μη χρησιμοποιήσεις τις απαγορευμένες λέξεις Taboo! Θα είσαι ο καλύτερος παίκτης!

monopoly_1

Ξεκίνησε από τη γνωστή Αφετηρία, μετακινήσου γύρω - γύρω στο ταμπλό, αγόρασε και πούλησε οικόπεδα, κτίσε σπίτια και ξενοδοχεία. Πρόσεχε τους παίκτες που θα σταματούν στις ιδιοκτησίες σου, γιατί σου οφείλουν ενοίκια! Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου, μεγιστοποίησε τα κέρδη σου και πραγματοποίησε τις πιο συμφέρουσες αγοραπωλησίες!

hotel_1

Γίνε ο μεγιστάνας πολυτελών ξενοδοχείων! Χτίσε ξενοδοχεία και υποδέξου τους επισκέπτες σου, ελπίζοντας πως θα παραμείνουν για τόσο μεγάλο διάστημα ώστε να χρεοκοπήσουν όταν έρθει η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό!

trivial_1

Μπορείτε πλέον να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας με το ανανεωμένο Trivial Pursuit Party που περιέχει 1.200 ερωτήσεις και νέους τρόπους παιχνιδιού και ανάδειξης νικητή. Επιπλέον, με τη νέα δυνατότητα “Ρώτα ένα φίλο” το παιχνίδι θα γίνει πιο διασκεδαστικό από κάθε άλλη φορά!

souvlaki wars_1

Ποιος θα καταφέρει να εξυπηρετήσει τους περισσότερους πελάτες αυξάνοντας τη φήμη και τα έσοδα του μαγαζιού του; Μήπως ο κυρ Μιχάλης με την οικογενειακή ταβέρνα “Η Πίτα της Θεσσαλίας”; Θα μπορέσεις να είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης με το πιο πετυχημένο σουβλατζίδικο στο Souvlaki Wars;

catan_1

Στο παιχνίδι αυτό αποικείτε τον πλούσιο, νέο κόσμο που σας φιλοξενεί με σκοπό την ανάπτυξη και την κυριαρχία. Το εύφορο νησί Κατάν διαθέτει πολύτιμες πρώτες ύλες που τις αποκτάτε ανάλογα με τις περιοχές που ελέγχετε. Το εμπόριο με τους άλλους παίκτες σας προσφέρει τις πρώτες ύλες που σας λείπουν, αλλά κρύβει τον κίνδυνο ανταγωνισμών, ενώ ο Ληστής πάντα απειλεί τα αγαθά σας...

dixit_1

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μία όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν την διορατικότητα και τη λογική τους για να την βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους.

battleship_1

Καταδίωξε, βύθισε και νίκησε με το φοβερό αυτό κλασσικό παιχνίδι ναυτικής στρατηγικής! Σχεδίασε τη στρατηγική σου, ετοιμάσου για μάχη, καταδίωξε τον εχθρικό στόλο και οδήγησε το στόλο σου στη νίκη βυθίζοντας πρώτος και τα 4 πλοία του αντιπάλου σου!

skor4_1

Ρίξε τις μάρκες σου στις σχισμές και γίνε ο πρώτος παίκτης που θα δημιουργήσει μια σειρά με τέσσερα πούλια του ίδιου χρώματος!

risk_1

Τοποθετήστε τα στρατεύματά σας, σχεδιάστε την στρατηγική σας και ξεκινήστε την αναζήτηση για παγκόσμια κυριαρχία! Η πρόκληση: νικήστε τους εχθρούς σας, οδηγήστε τα στρατεύματά σας και αυξήστε τα εδάφη σας. Αυτός ο κόσμος ανήκει στους τολμηρούς και τους ριψοκίνδυνους.

stratego_1

Η επόμενη κίνηση είναι STRATEGO! Η μάχη και ο αγώνας για τη σημαία του αντιπάλου δε σταματούν. Φτιάξε το δικό σου σχέδιο μάχης και οδήγησε τους στρατιώτες σου σε νίκη!