μικροζυθοποιεία χίου

chios fresh ale

Παράγεται στον κάμπο από εκλεκτές ποικιλίες βύνης και ολόκληρο λυκίσκο. Ζυμώνεται και ωριμάζει σε περιορισμένης ποσότητας παρτίδες, χωρίς κανένα συντηρητικό ή άλλο πρόσθετο (vol 4,9%)

Please reload

chios smoked robust porter

Προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες καβουρδισμένης και καραμελωμένης βύνης, σε συνδυασμό με βύνη καπνισμένη σε ξύλο οξιάς, δίνουν στην μαύρη αυτή μπύρα τον έντονο και μοναδικό χαρακτήρα της. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστη και απαστερίωτη σε περιορισμένη ποσότητα (vol 6,2%)

Please reload

σόλο

χωριάτικη

Η Χωριάτικη είναι μια κλασική Βέλγικη μπύρα, εξαιρετικά φρουτώδης, πολύπλοκη και ξεδιψαστική. Είναι μια μπύρα που πολύ ευχάριστα μπορείτε να συνοδέψετε με θαλασσινά.
6.5% Alc  -  Vol. 25 IBU  -  14oP

ψακί

Το Ψακί δεν είναι μια μπύρα για “δειλούς”. Είναι για όσους απολαμβάνουν τις “μεγάλες” μπύρες με έντονη πικράδα και ακόμα εντονότερη γεύση. Τα αρώματα των λυκίσκων σ΄αυτήν τη μπύρα δεν σταματάνε να δίνουν τις χάρες τους. Δεν είναι τυχαίο πως μεταξύ όλων των ειδών μπύρας, η IPA είναι μια από τις δημοφιλέστερες στον πλανήτη!
7.5% Alc  -  Vol. 50 IBU  -  17oP

Please reload

φουριάρης

Αν σας άρεσε η IPA (Ψακί) και θέλετε μια μπύρα ακόμα πιο δυνατή, πιο αρωματική και πιο “μεγάλη”, ιδού ο Φουριάρης. Η Imperial India Pale Ale είναι μια μπύρα “συμπαγής”, ισχυρή και οι λυκίσκοι της θα σας καθηλώσουν!
10% Alc  -  Vol. 100 IBU  -  22oP

Please reload